petak, 12. listopada 2012.

Zašto su tri seksualna odnosa granica tolerancije kod žene?

sir Oliver

Zašto su tri seksualna odnosa granica tolerancije kod žene? 

 

 

Četvrtak, 11 Listopad 2012 08:23
Irena M
Može li se uopće seks svrstati u kategoriju važnih i manje važnih, odnosno, postoji li neki redoslijed kada je seks u pitanju? Laici će se unisono složiti kako jednostavno tako nešto ne postoji, rekli bi srećom. No, što znaju laici kada su tu na sve spremni naši vrhunski stručnjaci, koji uvijek znaju puno više od drugih. Između ostalih oni koji danas misle jedno, sutra otkriju nešto posve drugo, ovisno o psiho-fizičkom stanju. Navodno su tri prva seksualna odnosa u životu najvažnija za ženu, dakle, dok je žena još djevojka i ukoliko nije Carla del Ponte - ona je djevojka i u 60-toj.
No, ako zagrebemo ispod površine i spustimo se na mirnu razinu dolazimo do zaključka da su u jednoj vezi, koja je tek na početku, najvažnija prva tri seksualna odnosa tijekom kojih žena odlučuje hoće li se s novom simpatijom nastaviti viđati ili ne.
Potvrdilo je to istraživanje jedne američke web stranice.  Naime, ukoliko žena i dalje ostane nezadovoljna nakon tri seksualna odnosa može se smatrati kako će njen partner vrlo brzo postati bivši partner, čak 41 posto žena koje su sudjelovale u istraživanju dale bi svom partneru još dvije šanse nakon što je zakazao prvi puta, međutim, ne više od toga. Tri je izgleda, kada su muškarci u pitanju, sretan broj.
Stručnjaci to objašnjavaju tako što tvrde da su žene razumne i da su spremne tolerirati pogreške zbog činjenice da muškarce lako hvata trema, a onda nisu u stopostotnoj seksualnoj formi, no, tolerancija, kao što vidimo, nije vječna te se očekuje od muškaraca da vrlo brzo povrate top formu. Ima žena, njih čak trideset posto, koje su navodno spremne i duže čekati ukoliko im se muškarac doista sviđa, posebno ukoliko su zaljubljene, dakle, taj postotak kreće se oko trideset i ne varira.
Tu su naravno i one žene koje vam daju samo jednu šansu za popravak, nakon čega je zbogom izvjesna posljedica. Takvih je 25 posto. Žene koje ne trpe pogrešku  nisu brojne, ali su nemilosrdne, njih je, barem ako je vjerovati ovoj američkoj anketi, oko četiri posto. One ne vide smisao nastaviti vezu u kojoj seks nije na zadovoljavajućoj razini, što je zadovoljavajuće odlučuju samo one - žene, majke, kraljice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj