četvrtak, 11. listopada 2012.

SRETAN RODJENDAN DIKO I PONOSU RODA HRVATSKOGA

SRETAN RODJENDAN DIKO I PONOSU RODA HRVATSKOGA


Sutra,dana gospodnjeg 12 listopada ,godine 1955 rodilo se nas general!
Biografiju u vecina puka hrvatskog zna,tesko djetinjstvo bez majke,rani odlazak u Legiju stranaca,trnovit i samotan put covjeka koji ce slavodobitno voditi nas obrambeni i oslobodilacki rat !
Na rijecima smo svi jaki,tu ni sebe ne izuzimam,kad sjedne drustvo,kad krene razgovor svi smo ko jedan,svi imamo milijun malih ideja sto i kako bi mi napravili i sve bi na rijecima dali da pomognemo nasem junaku ,generalu,da se sto prije vrati kuci.
No jedno su nase nade,nasa razmisljanja ,a stvarnost je puno teza i sumornija.
Prolaze dani,mjeseci,godine a svietlo nase oslobodilacke borbe trune zatvoren daleko od svojih najmilijih i svoje domovine.
Idu dani,narod osiromasen,obespravljen,luta okolo bez pravih ideala i cilja,pa se generala sjetimo ,nazalost samo o blagdanima i praznicima,ili evo danas u predvecerje njegovog rodjendana.
Drago mi je cut da ipak ima onih koji ga stalno spominju u svojim molitvama,pa hvala svim molitvenim skupinama koje redovno mole za generala!
Drago mi je cut domacice i penzice u ducanu koji uvijek imaju samo lijepu rijec za naseg mucenika.
Da mislim da je prava rijec za Generala,Mucenik..jer meni,obicnoj zeni,majki,domacici sve se cini da je on samo zrtveno janje u interesu neznam koga i zasto.
Jer nas ,male,nitko nije ni pitao nit ce pitat,dal nam je vazniji ponos i nas general il nekakva globalna europska il svjetska politika.
Znam da moje misljenje ne znaci nista onima koji odlucuju kako se postavit u odbranu Generala,al znam da je on Junak i Mucenik u mom srcu,i znam da je u srcu vecine hrvatskog naroda!
Generale,SRETAN TI RODJENDAN!
Sve sto ti mogu poklonit za tvoj rodjendan jest mjesto u mom srcu,i da cu svugdje i uvijek govoriti s ponosom o nasem heroju-Generalu Anti Gotovini!
 

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj