subota, 13. listopada 2012.

SAVRSENA SUBOTNJA VECER ZA ZENE MAJKE KRALJICE

SAVRSENO SUBOTNJE VECER
Ako mene pitate savrseno subotnje vecer nije ,ako ste to pomislili,izlazak s prijateljima,odlazak u spa,vecerica za dvoje,setnja uz more...ne nama zenama,majkama i kraljicama je idealno subotnje vecer,kad u svjeze ociscenom domu,nakon velikog subotnjeg ranojutarnjeg ciscenja sjednemo umorne al zadovoljne sa svojom obitelji u dnevni,rasirimo se po kauci,kgickamo kolace il nesto slano,tek ispeceno,mirisno i slasno..pa nam uz to na telku stave srcedrapajuci,onako pravo zenski film,ko sto ga veceras,upravo sad imamo prilike pratiti!
Dakle idealno subotnje vecer,zadovoljna obitelj svi na okupu,zena ,majka,kraljica zavaljena na kaucu gleda omiljenu Sagu!
Bit ce tu i suzica,pa ce i zagrljaj supruga doc ko melem na kraju i ove listopadne subote.
reci sete ,smijesno je ,kako zeni,majci,kraljici to moze bit idealno subotnje vece...eeeeeeee mislim da me sve zene,majke kraljice jako dobro razumiju...to mirno,sretno,toplo ozracje obiteljskog doma,opustena i sretna djeca,roditellji koji su umorni al zadovoljni..e njima i takvima je najveca sreca provesti mirno subotnje vece u svom domu!
Nema ljepseg mijesta na cilom svitu,pa i sire...od sretnog doma,zadovoljne obitelji,vesele djecice!
Za to prekidam pisanje,vracam se svom starom,al najugodnijm kaucu,u staroj ugodnoj tuti,sretna i zadovoljna u domu sa svojom obitelji!
mmmmmmmm malo kolaca od jutros ..ne skodi,dapace!!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj