četvrtak, 11. listopada 2012.

U MORU NEVAZNIH I TUZNIH VIJESTI:Sjajne vijesti iz Chicaga!!!

pise sir Oliver :


Sjajne vijesti iz Chicaga!!!

 


Na znanje svim 'velikim humanistima' koji se nazivaju ministrima zdravlja u Hrvatskoj a posebno zadnjima Milinoviću i Ostojiću:
"Sjajne vijesti iz Chicaga: Malena Stephanie uspješno operirana, probudila se s osmijehom na licu!
Noćas po našem vremenu (poslijepodnevni sati po lokalnom vremenu) Stephanie je operirana u Chicagu. Operacija koja je trajala oko 7 sati prošla je uspješno. Prema riječima dr. Frima, a koje prenose roditelji malene Zadranke, kod Stephanie je sindrom ACM-a u potpunosti uklonjen. Tonzile koje su kod Stephanie bile jako spuštene i spojene, sto je njoj zadavalo velike probleme, dr. Frim s liječničkim timom ih je sada podigao i razdvojio uz to C1 kralježak, a kost koja je isto smetala i stvarala probleme izvadio. Likvor za sada teče normalno bez ikakvih smetnji koje su bile ranije. Stephanie se iz narkoze probudila s osmjehom na licu te je kazala kako ju sada više ne boli.

"Hvala svima koji su svojim nesebičnim donacijama omogućili ovo Stephanieno liječenje!", poručili su presretni roditelji."
Mene je ova vijest oduševila a nadam se i naše velike humaniste koji su svi odreda bili ministri zdravlja u Hrvatskoj a naročito zadnja dva Milinović i Ostojić jer svi ti ministri upiru i zadnji atom snage i svoje pameti da nam što više zagorčaju liječenje u Hrvatskoj. Jer biti bolestan u Hrvatskoj je isto ka i da ste Židov u Auschwitzu, Mathausenu,Dachauu,Treblinki. Ko nema para nema zdravlja! Jadna nam ovakva 'socijalna država'. I zato san pustija suzu radosnicu kada san vidija da je mala Stephani uspješno operirana. Možda će onaj kirurški tim iz one bolnice u Zagrebu ča su je bili operirali i rekli da je sve ok sada po rječnicima stranih riči tražit ča znači ta rič 'uspješno' da bi se znali s njom ubuduće služit. Pa možda nauče i uspješno operirati jude.Jadna nam majka sa ovakvim zdravstvom koji ima para za liječenje vani podobnih političara a za malog čovika nema ni rič sažaljenja.

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj