srijeda, 3. listopada 2012.

Priopćenje medijima udruge most!!!PODRŠKA BESKUĆNICIMA

beskućnici,bez kuće i kućišta
 
 
 PODRŠKA BESKUĆNICIMA
NISU BESKUCNICI KRIMINALCI,LOPOVI I UBOJICE!!!
Štovani urednici i novinari,
sretni smo da je ubojica Selene Macedo otkriven!

Zaprepašteni činjenicom kako se okrutno ubojstvo dogodilo u našem gradu, jednako smo zaprepašteni i time što se cijelo vrijeme na osnovu neprovjerenih informacija tvrdilo kako je počinitelj ubojstva beskućnik.
Želimo naglasiti kako su djelatnici udruge MoSt tijekom proteklog razdoblja, a u interesu istrage, surađivali sa policijskim službenicima, a naši korisnici dragovoljno dali sve svoje podatke i predali uzorke krvi na analizu.
Naslovi, u kojima se implicira kako je ubojica beskućnik, dodatno su otežali ionako tešku svakodnevicu naših korisnika i doprinijeli njihovoj stigmatizaciji.

Nadamo se i vjerujemo kako će ovo biti zadnji put da jedna cijela skupina LJUDI ispašta zbog “šturih i neslužbenih” informacija i senzacionalizma.

Vjerujemo kako ćete s nama i našim korisnicima jednakom predanošću obilježiti 10. listopada - Svjetski dan beskućnika!!!

U ime svih korisnika, djelatnika i volontera udruge Most

Đordana Barbarić, predsjednica

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj