ponedjeljak, 15. listopada 2012.

NAJTRAŽENIJI HRVATSKI SVEĆENIK

sir Oliver
"NAJTRAŽENIJI HRVATSKI SVEĆENIK

EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI Fra Šime Nimac: 'Nisam kriminalac! I ne, ne skrivam milijun eura u torbi'

PRODAO CRKVENO ZEMLJIŠTE Svećenik plejboj pobjegao s djevojkom i milijun eura!
Nisam ni u kakvu bijegu i ne vučem sa sobom milijun eura. A nisam ni na nekakvoj jahti. U Hrvatskoj sam i uskoro ću javnosti predočiti pozadinu cijelog slučaja!
Ispričao nam je to u telefonskom razgovoru trenutrno najtraženiji hrvatski svećenik, fra Šime Nimac. Taj donedavni župnik župe Bast-Baška Voda koji je u rekordnom vremenu zasjeo na vrh medijske ljestvice pozornosti u Hrvatskoj zbog navodnih milijun eura koje je podigao sa župnog računa i pobjegao s djevojkom, nazvao nas je u subotu navečer.
Razgovarao je mirno, sabrano i staloženo, bez trunke nervoze. Primarno je istaknuo da priča nema veze s onime zbog čega ga razvlače po medijima predstavljajući ga kao kriminalca, te da je slučaj težak milijun eura nadasve kompleksan i zahtijeva širu elaboraciju.
Dogovorili smo se za razgovor koji se na utanačenom mjestu trebao obaviti jučer jutro. No, Nimac nam je malo kasnije javio kako je trenutačno u razgovorima s odvjetnicima koje će upoznati sa svim detaljima slučaja, nakon čega nam je potvrdio susret, ali ga je prolongirao za sredinu ovog tjedna.
Unatoč tome što fra Šime tvrdi kako nije u bijegu te da nije ništa ukrao, svojim nadređenima nije se javio. Nitko ne zna gdje se nalazi, a novca od kojeg se trebala dograditi crkva nema na računu.
Iako i jučer u Franjevačkoj provinciji i Splitsko-dalmatinskoj nadbiskupiji nije bilo moguće doći do službenih informacija o odbjeglom fratru neslužbeno smo dobili potvrdu kako crkva smatra da je fra Šime nelegalno prodao 43.000 četvornih metara zemljišta koji se nalaze na šetnici između Baške Vode i Baškog Polja za 23 eura po kvadratu.vise u Jutarnjem

KOMENTAR SIR OLIVERA

A ja se mučin na poslu da zaradin za koru kruva! Gren lipo u pope, imat ću skupe veštite, vozit ću skupa i velika auta, o satovima ka i Sanader neću nikome govorit. Minjat ću žene ka na tekućoj traci i bit ću jako popularan. E moja Crkvo, dok god imaš neke glupe kakone da sve šporko držiš među svojin zidovima dešavat će ti se ovakvi popi. Ovakve ka i one ča su pedofili tribaš javno izbacit iz svojih redova pa ćemo onda virovat da ovakve pokvarenjake ne podržavaš.

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj