petak, 19. listopada 2012.

SEVERINA-OPET SEVE HARA BIVSOM JUGOM

sir Oliver
OPET SEVE HARA BIVSOM JUGOM

 Oduvik govorin da je Seve najpametnija estradna zvizda. Prva je osoba koja je na ovin prostorima razumila da kućni pornić donosi slavu a ne osudu. Ajde, recite vi svi meni muškome po kojem velikom hitu je Severina bila poznata prije 2004. kada se pojavija njen kućni pornić sa oženjenim Milanom Lučićem. Ja znan za 'Djevojka sa sela', 'Dalmatinka','Virujen u te', 'Hrvatica' i more bit još koja pisma koja se vrtila stalno jer mi u Hrvatskoj nismo imali ni jedne pivačice koja je u to doba bila u stanju blesavin pismicama zapalit masu ka ona. I onda se pojavija pornić i od tada je Seve zauzela vrh estrade da mi nije uopće jasno čime jer su joj pisme i dalje ajme majko. Ali, Seve vlada i skidan joj kapu. Čak je uspila postat i mama, na čemu joj od srca čestitat. I ne samo da nakon pornića vlada estradom nego se i bogati. Prvo, pornić joj je donija lipu lovu. Mislite da nije? Ajde, sitite se malo. Pornić je objavljen na stranici koja je otvorena u Rusiji. Rusija je inače jedna puno lipo uređena zemlja di se sve radi po zakonu i propisima. Da je samo plaćeno za gledanje pornića cca 5 dolari a nije nego više, u prvih misec dana bija je pogledan 200 000 puta ča oće reć da su ona i Marinko Lučić zaradili samo u taj misec dana milijun dolari. Lipa para za oboje. Koliko me sićanje drži a drži me, Milan Lučić je bija jedan vlasnika Auro banke iz Mostara koju je gnjavija strani guverner Bosne zbog nekakvih mučki cilo vrime. Znan samo da je u to vrime u novinama pisalo da mu se ruši financijsko carstvo. A onda se pojavija pornić i on se izvuka iz blata propasti. A Seve postala ikona ovih prostora čiji se račun svaki dan povećava. Pa sad recite d anije pametna. Evo i ovi članak to dokazuje. Skidan joj kapu ča nije dozvolila jednom bahatom tajkunu da je vuče za nos i stavi u svoj kalup te je svoj ditetu i sebi osigurala jednu financijsku sigurnost od strane tog tajkuna. Također svojin nastupima i dalje povećava debljinu računa. I to zahvaljujući tome ča je dite stavila ispred svega zbog čega joj također skidan kapu jer je na taj način pokupila simpatije svih. I zato je najpametnija estradna zvizda. Seve, samo naprid bez obzira ča nemaš pojma pivat.

nakon 20 godina: Severina zablistala na naslovnicama u svih šest država bivše Jugoslavije

 

Piše: B. La.

Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Prva nakon 20 godina: Severina zablistala na naslovnicama u svih šest država bivše Jugoslavije
Foto: Press
PRVI put nakon 20 godina jedna će se slavna osoba pojaviti na naslovnim stranicama istog časopisa u svih šest država bivše Jugoslavije.

U pitanju je časopis Ljepota i zdravlje te trenutno jedna od najvećih zvijezda u regiji, Severina.

"Nekoliko smo mjeseci čekali i ugovarali ovaj važan događaj: fotografiranje za naslovnicu i intervju sa Severinom. Važan je ne samo zato što je Severina najveća zvijezda prostora bivše Jugoslavije, podjednako popularna u svim republikama, već i stoga što će ukrasiti naslovnice svih časopisa Ljepota i zdravlje u regiji, u svih šest država bivše Jugoslavije. Izračunali smo: napravili smo ovo za naših 1,192.000 čitateljica" izjavila je Lidija Ćulibrk, urednica srpskog izdanja.

"Usprkos njezinim trenutnim problemima, nas je zanimala njezina karijera, planovi, iskustvo majčinstva i male ženske beauty i fashion tajne. Napravili smo sjajne fotografije i uvjereni smo da će čitateljice uživati", zaključila je Ćulibrk.


Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj