subota, 13. listopada 2012.

Nikolina Pišek konačno pokazala novog dečka

sir Oliver

"Otela ga Radivojevićki:

Nikolina Pišek konačno pokazala novog dečka

 

Atraktivna voditeljica Nikolina Pišek više ne krije da je u vezi s poznatim beogradskim poduzetnikom, povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem.

'Njih su se dvoje jako zavoljeli. Oboje imaju ozbiljne poslovne obaveze, ali svaki svoj slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Obično odu na neko egzotično putovanje, daleko od svih. Sada su odlučili da više nema potrebe za skrivanjem iskrenih emocija', kazao je za srpski Kurir izvor blizak ovom popularnom paru.
Prijatelji para navodno tvrde da ni jedno ni drugo u prethodnih nekoliko godinama nisu bili sretniji. Tvrde da Vidoju Nikolina 'paše' više od njegove bivše djevojke, poznate glumice Katarine Radivojević, ali i da ih ne bi čudilo da ova veza ubrzo preraste u brak.

'Sretna sam u ljubavi', kazala je za Kurir Nikolina koja više očigledno ne skriva situaciju u svom ljubavnom životu"

'Sretna sam u ljubavi' kaže Pišekica 'slučajno' zaboravljajući napomenuti da se ta ljubav pravim imenom zove NOVAC. Kako to, postavljan pitanje, da se nije zaljubila u običnog dipl.ing ili dipl.iur ili nekog dr nego u lovaša? Za takve žene postoji moderni izraz 'sponzoruša' a starinski je bio 'k...a'!!! Pa neka me sada tuži jer je žalosno gledati i čitati ovakve članke u kojima se opisuje kako sve naše poznate lipotice od manekenki, pivačica do tv voditeljica za 'ljubav svog života' imaju nekog lovaša. Slučajno? Mogu misliti.

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj