petak, 12. listopada 2012.

Tajna smrti princeze Dijane rješena?

sir Oliver


"ŠOKANTNO OTKRIĆE Globe: 'Princeza Diana nije

poginula u prometnoj nesreći već je ubijena u

kolima Hitne! Imamo dokaze'

 


- Princeza Diana ubijena je u kolima Hitne pomoći - stoji na naslovnoj stranici američkog tabloida "Globe" koji u novom broju tvrdi da posjeduje nove dokaze o smrti britanske princeze.
Iako je prošlo 15 godina od smrti Lady Di, još uvijek kruže brojne glasine o uroti protiv bivše supruge princa Charlesa, u koje su obično uključene britanska kraljevska obitelj i tajna služba.
Časopis odbacuje službenu verziju prema kojoj niti Diana, niti njezin partner Dodi Al-Fayed , nisu bili vezani sigurnosnim pojasom u trenutku prometne nesreće. "Globe" tvrdi da je princeza preživjela sudar u pariškom tunelu, ali da je kasnije ubijena u kolima Hitne pomoći.List navodi da ima dokaze koji potvrđuju tezu o ubojstvu koji će jednom zauvijek razriješiti "misterij Dianine smrti".
Princeza Diana poginula je u prometnoj nesreći u tunelu u Parizu 31. kolovoza 1997. godine.
Prema službenoj verziji, do nesreće je došlo kad je automobil, u kojem se nalazila sa svojim partnerom al Fayedom, udario u zid tunela u centru Pariza.
Copyright © Jutarnji list."







Kako je dr. Maillez mogao tvrditi da Diana nije bila ozljeđena po licu i glavi?

Doktor Frederick Maillez je policiji naveo slijedeće: „Kada sam se približio uništenom Mercedesu vidio sam ozbiljno povrijeđenu princezu, njeno lice je još uvijek bilo lijepo na njemu nije bilo ozbiljnih ozljeda. Bila je u nesvijesti. Nije pričala uopće.
Na web stranici Truthquake News je objavljen tekst s fotografijama koje pokazuju upravo drugačiju situaciju od onoga o čemu se piše u dokumentima koje je analizirao CBS.
Ali ča vidimo na fotografijama nesriće???



Vidimo prvo da je fotografija katastrofalno loše kvalitete i da sve ove moguće rane na licu princeze Dijane mogu istovrimeno biti i mače uslid loše kvalitete filma. Ako su i rane zar ne mogu biti obične posjekotine od šoferšajbe jer se i na donjoj slici vidi koliko je na mercedesu neoštećen taj dio di se nalazi zadnji sic. Fotografija je prilično nejasna da se more zaključiti da je princeza Dijana osoba na samrti. U tekstu izdanog 12.05.2011. pod nazivom: „U novom dokumentarcu o smrti princeze Diane, redatelj  Keith Allen tvrdi kako je mračna zavjera započela nakon što se ona srušila automobilom.“
Keith Allen, redatelj novog dokumentarca „Unlawfull Killing“ je napisao otvoreno pismo koje je poslao Daily Mailu u kojemu objašnjava njegove razloge objave Dianinih slika nakon nesreće i zbog čega je to načinilo javnu sablazan.
On vjeruje kao se moglo spasiti princezu Dianu i Dodija al Fayeda, no da su im zavjerenici osigurali sigurnu smrt nakon nesreće. Keith Allen je otac pjevačice Lily Allen, počeo je prikazivanje filma na Kanskom festivalu i tada je izjavio slijedeće:
„Fotografija teško ozlijeđene princeze Diane i filmu, ne služi kako bi šokirala publiku, već je dio dokaza i pokazuje kako je bez obzira na velike povrijede bila živa i kako je komunicirala s ljudima oko sebe, to nije bila osoba na samrti. Kako se vidi iz dokaza i kako naše istraživanje pokazuje, princeza Diana se mogla spasiti da je Dr. Jean Marc Martino brzo odveo u bolnicu. Umjesto toga uslijedili su nizovi odugovlačenja koji se nikada nisu objasnili, trebalo im je pune sat i 43 minute kako bi ozlijeđenu princezu doveli u modernu bolnicu koja se nalazi samo nekoliko kilometara od mjesta nesreće (najbliža bolnica je duplo bliže), što se događalo s kolima hitne pomoći u kojima je ozlijeđena princeza ostala više od sat vremena? Zbog čega izjave dr. Martina uvelike variraju od poznatih podataka? I zbog čega vlasti nikada zvanično nisu ispitale osoblje bolnice i automobila hitne pomoći?


Nepoznanica je više nego li odgovora. Mnogi od nas se još uvik pitaju zašto je nesritnoj Diani tribalo da dođe do bolnice gotovo dvi ure iako se najbliža bolnica nalazila na manje od 600 metara od mista nesriće, zbog čega je zastrašivana, zašto je mrtvozorniku tribalo šest miseci da napravi izvješće o smrti i ča je ova duboko nesritna žena mogla učiniti da joj netko naudi?

Pa kada gledan ove prve dvi slike vidljivo je da je zadnji sic dosta osta netaknut nakon udarca u stup ča je i normalno jer je to ipak bija Mercedes tipa 'Genscher' ogromna limuzina sa svim odgovarajućim sigurnosnim  dodacima. Nije to stojadin koji se lomija čin si ga mrko pogleda. A vještaci kažu da je brzina bila oko 100 km/h tj. malčice priko. Jer bez obzira ča su brzo dešvigali cili auto kidajući ga onin nožicama za lim da bi ih sve ča prije izvadili sve ukazuje da ona nije mogla imati neke smrtonosne ozljede od kojih je umrla jer je taj zadnji sic u ovin autima posebno osiguran tako da ova priča more jemati svoju istinitu logiku jer di će ona smeća od Britanaca dozvolit da im musliman ima dicu sa kraljevskom princezom. ja nikada i nisan virova da je poginila već da su je ubili poslin nesriće i nisan jedini koji je tako virova. Evo i Ameri kažu da jemaju dokaze o tome da je naknadno ubijena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Arhiva bloga

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj