nedjelja, 11. studenoga 2012.

JUBAV I SEX

sir Oliver 

 Jubav i sex

Je li je JUBAV i SEX recept za dobru vezu?
Ako gledamo na kratke staze, onda je možda tako svejedno. Danas si sa jednom, sutra već sa drugom osobom. Sexa ima, ali nema jubavi i to funkcionira. Ali jema i onih, koji preko sexa traže jubav. Pa onda opet imaju više sexa od jubavi, jer je ne nađu. A oni kojima je jubav prije od sexa, pa krenu od početka sa zovom jubavi i neko vrime se čeka na taj prvi sex. I jednog dana napokon i dođe do krevetnih igara, kad ono, potpuna katastrofa. I ča onda? Volite, a loš sex?
Da odmah raščistimo ovdje neke stvari, jer znan da će biti svakakvih komentara, ali želim samo da malo raspravin o tome i kako to jedno s drugim igre. A i kako stvari stoje kod vas? Vi koji ste u braku, vidite li razliku prije i posli u braku? Oni koji nisu u braku, a imaju vezu, kako i ča očekuju kad uđu u brak ili zajednički život pod istim krovom? A ne znam ča da pitam one koji nemaju nikakvu vezu, već samo sex, treban li ča pitat ili će mi netko od njih/vas reć nešto o tome?
S obzirom da judi često, ka pojam Boga, spominju jubav, da je jubav Bog i dobro, je li bi mogli reć da je sex vrag ili neko zlo. Jer ipak, još i dan danas se kod nas sex smatra nečim zabranjenim i tabu tema po crkvama, školama, pa čak i domovima di odrastamo. Pa nije li onda taj sex ona zmija iz onog vrta Adama i Eve i daje nam ono slatko, zabranjeno voće? A svi znamo da je najslađe ono ča je zabranjeno. Pa je li je onda i to razlog kasnije u vezi i braku, da kad je jednom nešto osvojeno, da opada žeja za sexom u toj zajednici i onda se više pažnje posvećuje nekome sa strane, jer je novi teren, koji se želi isprobati, ali i zato jer je zabranjeno. Ali opet s druge strane, kada su jubav i sex zajedno, to je onda stvarno prava kombinacija, pa zar to onda znači da dobro i zlo trebaju jedno drugo? Jer onda na kraju krajeva, možemo razlikovati jedno od drugoga. No, malo sam otišao predaleko, zanija san se.
Naravno, danas su veze i brakovi dosta slobodniji u odnosu na nekad, pa ima i onih brakova u kojima se može raditi ča god ko oće i sa kim oće, a funkcioniraju odlično i ka obitelj i ka jubavnici. Iako gotovo svaki dan na televiziji i internetu i novinama vidimo razna ubistva ili premlaćivanja zbog ljubomore. Pa bi se i tu dalo zapitati, zašto je tu netko nekoga vara. Nema dobrog ili dovoljno sexa ili nema jubavi ili oboje? Ali zbog crnih brojeva u redovima crne kronike, možda boje da ne potežemo tu temu.
Nego, da lagano privedem ovo kraju. Vi koji ste u vezi, je li bi ta veza funkcionirala da je loš sex i ako je loš sex, radite li na tome da se poboljša i smatrate li da to u konačnici može uticat na ostatak vašeg života sa sadašnjim partnerom? Ima li onih koji su dok su bili u vezi govorili da će im sex biti svaki dan i noć, a sad je to eventualno i ko zna kad će opet biti sexa? Utiču li vanjski uticaji na sve to? Posal, umor, kućne obaveze, dica i ča sve ne? I na kraju, ča ste očekivali (vi koji ste u braku/vezi) i ča očekujete u vašem životu sa partnerom na polju jubavi i sexa? Koliko i ča vam je važnije i ča smatrate da je bitnije od to dvoje?
Odgovorite sami sebi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj