srijeda, 26. rujna 2012.

TKO TO NAŠIM ŽIVOTIMA VLADA?

Da sam te sreće pa da zivim na pustom mjestu,udaljena od svih dostignuca modernog vremena ,zasigurno bih bila uvjerena da sam zdrava žena!
No nisam ja te sreće,rodih se u gradu,naravno da nemogu zamisliti život bez svih blagodati moderne tehnologije,pa mi je TV stalno upaljen,radio tresti u svim prostorijama,ukljucujući i WC,imam nekoliko laptopa,manjih i većih,PC u gotovo svakoj prostoriji oveće obiteljske kuce!
Ma koliko sebe smatrala razumnom osobom,osobom koja misli svojom glavom,ipak nikako da sasvim pobjegnem od mnostva informacija koje se salju raznim kanalima,a odnose se na nase zdravlje!
Zdrav ŽIVOT jest ultimatum danasnjeg življenja.
No stanimo malo,promislimo se,što nam to poručuju preko medija..kako postat i ostat zdrav?
Od jutros slušam o čaju za izmokravanje,pilulama za smanjenje kolesterola,kapsulama za PMS ,kremama protiv bora,zmijskom otrovu od kojeg postajemo porculanske lutke!
Bole vas noge,imate prosirene vene,pucaju vam kapilari...imamo rjesenje,uzmite nas prirodni pripravak i sve će tegobe nestati!
Blago nam se,sve riješimo uzimanjem šake tabletica ,više puta dnevno.
ajme jel ja to imam celulita..joj odma idem kupit čaj,mast,kremu i pilule!!!

Moram reći s zadovoljstvom i ponosom,da ako je suditi po porukama farmaceutskih divova,ako imamo dovoljno love,nema problema kojeg nemožemo riješiti...nadalje nema problema sa disfunkcionalnim sexualnim životom,a ne..bili mladi ili malo manje mladi,tu su pripravci za postizanje konjske snage!

Cijele dane,bez prestanka,svi mediji pisu,govore o zdravlju,pa nam navode kojekakve primjere,od kojih ni spavat nemozemo,a kad se pogledamo u zrcalo ,nakon svih bombardiranja kojekakvim informacijama,na nasem licu vidimo samo pocetak raspadanja!
jer i mi svi imamo sve te simptome:umorni smo,bole nas noge,boli nas vrat i glava.ledja nam pucaju,nokti nisu cvrsti,kosa nije gusta i sjajna..imamo kolesterol,tkak nam skace ili pada,živimo stresno----a najveci stres dozivimo od epp poruka raznih farmaceutskih kuća!

A NE nece oni nama servirat potpunu informaciju,to ne,samo udarrnu stašnu vijest,ako Vam je tlak nesto viši ceka Vas rana smrt il kap...ako Vam je index tezine 10-20% veci od tablice koju je sastavio niz stručnjaka placen od te iste skupine,mafije,kako je hocete nazvati,onda ste zapusteni,rizicni za sebe i drustvo...i naravno u konacnici PAZITE!!!MORAT CETE PLATIT POREZ NA INDEX TEŽINE!!

Mogla bih o ovom pisati danima i mjesecima,no ipak moj zdrav razum pobjedjuje,idem u kuhinju,narezat domaceg sira,masnog i slasnog,dodat koju feticu sunke,malo kiselisa,jos malo majoneze i odista uživat u blagodatima modernog doba.

Moram naglasit da na pakiranju sira il sunke nema duga lista ,popis štetnih nuspojava kao na svakom,ama baš svakom čarobnom lijeku ili pripravku što nam se svakodnevno nude po svim medijima!

Zato ,hajdmo se volit,prestat bit zavidni i ljubomorni,uzivajmo u domaćoj hrani,i naravnu decu crnog i s puno vodjenja ljubavi!/a moze i sexa...hahahahaha/

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj