petak, 28. rujna 2012.

MIMICNA HOBOTNICA-NASA POLITICKA ZBILJA!

VIDEO: Pogledajte ovu nevjerojatnu životinju!

Mimična hobotnica mijenja i oblik i boje. Može se doslovce u hipu 'pretvoriti' u morski greben ili najopasniju morsku životinju. Otkrivena je '90-ih godina prošlog stoljeća i ovako nešto do sada još nije viđeno. 

 

Cim sam procitala uvod u ovaj clanak ,odmah me podsjetilo kako prigodno da se ovo cudo od bica otkrilo devedesetih godina proslog stoljeća...mene neodoljivo asocira na nase politicare,il oni neodoljivo liće na ovu mimicnu hobotnicu!

Mimična hobotnica je majstor u mijenjaju oblika i prilagodjavanju okolisu,te se lako prikrije i tu strpljivo ceka svoj trenutak da sve sto joj se vrijedno približi njami!

Ona živi po hrvatskoj zbilji-"tko jamio-jamio"i nema vise povratka!

Mislim da je za sve sto se događa u Hrvatskoj mozemo optuziti ovo čudo od zivotinje!

Mimička hobotnica je ta koja je nekom magijom prenjela svoje sposobnosti na nase politićare,te oni ko začarani lutaju domovinom,i nemogu si pomoč.jer su zahvačeni teškom ovisnosću zvanoj-jamiti!

Ljudi moji,pa stanite prozivat bidne naše političare,nisu oni krivi sto su ovisni,krivo je otkriće mamične hobotnice!

Zato dobro pazite dok gledate video mamičnoj hobotnici da i vas ne uhvati ovisnost jer nitko nije cijepljen od bolesti zvane-JAMIO!!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj