srijeda, 26. rujna 2012.

MAKE OVER-MOZGA NARAVNO!!!

OCITO DA MALE SIVE STANICE KOD NEKIH PRIPADNIKA LJUDSKE VRSTE RADE PO NEKIM CUDNIM PRAVILIMA I MJERILIMA-PA IM JE MAKE OVER I PLASTIKA JEDINI CILJ I RADOST ŽIVLJENJA

smile over-jedino sto nasoj odgojiteljici treba i naravno malo soli u glavi!

ONA-stanovnica Splita,teta u vrticu,majka,supruga i njen make over na Novoj TV!


Nije da sam to zeljela vidit,no kako se neosjecam dobro,bacih se na kauc pred TV,na kojem pukim slucajme,umjesto nekog drugog kanala ,siba Nova TV
 i njen Magazin IN!!

Odgledala nisam ni jednog,a ni nemam namjeru---al na moju nesrecu nisam nasla snage dignut se s kauca i promjenit program il jos bolje ugasit Tv prijemnik!
I tako,ionako bolesna i izmucena,odgledah prilog o MAKE OVERU i to kako kazu divne,simpaticne Splicanke srednjih godina.
S ponosom nas je izvjestila da radi u vrticu ko odgajateljica/ko bi njoj dao u ruke svoje dijete?/,te ima djecu,super prijateljice,muza koji je smatra starom i kcerku koja je podupire u teznji da izgladi bore i poravna trbuh!

E dobro ste culi,radi se o stanovnici,pretpostavljam rubnih djelova grada Splita,gdje je stekla diplomu o tom nebih,a o njenom shvacanju SREĆE imalo bi se puno toga reci!

Kao prvo,tragedije ,da ide na plasticnu operaciju jer je muz stalno zove STARA!zvat ce on nju stara moja,i nakon plasticne operacije,jer manje bora nece njoj smanjit broj godina!U tom se svi slazemo!

Uz to,velike li tragedije,kaze ima masne naslage na drobu,e to je VEĆ TRAGEDIJA!!
A bidna,kako nece bit nesritna kad ima malo trbuscica nakon sta je nakupula preko 40 godina,i rodila neki broj djece!
Djeca u vrticu gdje radi kao odgojiteljica ce osjetit ogromnu promjenu,te ce svi izrasti u male genijalce---Pa teta im je ispeglala bore i skinula masne naslage!!

O njenim zubima necu govorit jer je to stvar higijene i zdravlja i za to joj netreba prijava u make over...a to je jedino sto joj hitno treba!

Kako li samo rade te sive stanice u te tete iz vrtica,i dal zbog toga i dijecu dijeli po onoj,ovo dijete ima klempave usi pa je manje vrijedno!!

Da je ona otisla i jednom lijecniku,ispricala koje je to BRIGE muce,uvjerena sam da bi je svaki uputio ka psihologu il psihijatru---jer ruku na srce,svima je vidljivo da su se njoj pomijesali loncici,i male sive stanice salju sasvim pogresne informacije o tom sto je vazno u zivotu!

Sto li ce nasa nesritna odgojiteljica napravit kad shvati da joj nikakav MAKE OVER nemoze popravit kvalitetu zivota nit donjet ljubav i zadovoljstvo u zivotu.

Onaj tren kad se prijavila za tu i takvu emisiju priznala je svima da treba strucnu pomoc!

Ljepuskasta zena,skromne inteligencije,sumljive edukacije,trebala je samo malo savjeta oko dikcije i nacina oblacenja,sminke i frizure!
To je Make Over koji je njoj trebao,a ne plastika i botoks!

Bidna nasa odgojiteljica!!!

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj