subota, 12. veljače 2011.

ZAPAMTITE OVO IME... • Krtica

ZAPAMTITE OVO IME... • Krtica: "ZAPAMTITE OVO IME...
ZAPAMTITE OVO IME...

12.02.2011.
Prof. Ana Bučević Bašić ime je koje trebate zapamtiti.

Ova mlada splitska profesorica i majka sedmogodišnje djevojčice posvetila je život uvođenju promjena nužnih u današnje vrijeme. Razvijenog alrtuizma, osjetljiva na probleme drugih, a i sa težnjom da svojoj djevojčici i svoj djeci ostavi svijet ljepšim mjestom za život, upustila se u misiju vrijednu svake pohvale. Integrirajući vlastito iskustvo odgoja te mnoge priznate svjetske metode osmislila je program sretnog i ispunjenog življenja zvan SAFARI DUHA.
Rezultati koje ostvaruje ova profesorica uistinu su zapanjujući. Promjene koje postiže kod djece i roditelja koji pohađaju njene radionice, ono su zbog čega će danas malo koji roditelj ne primjetiti vrijednost i važnost njenog programa i metoda.
Cijeli se program Safari duha temelji na vrijednostima, mnogim na žalost danas zaboravljenima i zapostavljenima. Prof. Ana Bučević Bašić svakodnevno svojim metodama podsjeća i djecu i roditelje na snagu zahvalosti, empatije, samopouzdanja, samosvijesti, osjećaja, pohvale i poštovanja, te mnogih drugih vrijednosti, uvijek obitelj stavljajući kao temelj svakog uspješnog društva. Razvijajući tako temeljne vrijednosti kod svih koji prođu njene radionice, istovremeno im podižući i kvalitetu života i obiteljskih odnosa te mogućnost maksimalnih ostvarivanja vlastitih potencijala.

Ono što daje najveći kredibilitet njenom djelovanju su i rezultati kod djece kod kojih i neke druge stručne osobe za rad sa djecom nisu uspjeli izazvati željene promjene. Zbog svojih rezultata prof. Bučević Bašić danas ima i uspješnu Školu za roditelje, te savjetovalište za sve one koji žele pomoć i savjete u rješavanju bilo kojeg problema sa kojim se mogu suočiti roditelji ili njihova djeca.
Odbijajući prebacivanja odgovornosti, ova profesorica dokazuje da su promjene moguće na svim nivoima društva. Ono što je razlikuje od mnogih je činjenica da svoje djelovanje ne usmjerava na probleme, osuđivanje institucija i prebacivanje odgovornosti, već na razumijevanje i rješavanje postojećih problema.
A ovo je u današnjem društvu priznat ćete, uistinu rijetkost.

Entuzijazam, stručnost, ljubav i predanost prof. Ane Bučević Bašić, prepoznati su i potvrđeni pozivom izdavačke kuće Harfa, da svoja znanja integrira i objavi u knjizi Safari duha čije se objavljivanje očekuje na proljeće, a za koju vjerujemo da će postati i nužan dotatak odgojnoj edukaciji.
Emisija koju vodi i uređuje na Tv Dalmaciji postala je neizbježan dio svakog utorka za sve one željne novih saznanja, mudrosti odgoja i inspiracije za uvođenje promjena u svrhu podizanja kvalitete života.

Prof. Ana Bučević Bašić - ime je koje će zasigurno ostaviti vidljiv trag ne samo kao do sada u životima mnogih već i u današnjem društvu.
Moto po kojem je njen program poznat - „Nije uspjeh ključ sreće, već je sreća ključ uspjeha„ potvrđuje da djelovanje prof. Ane Bučević Bašić neće stati dok ne postigne vidljive promjene u svim segmentima društva, jer će tek sreću djece i roditelja smatrati definicijom uspjeha. I stoga, zapamtite njeno ime.

Pogledajte video kako je ova izuzetna žena, brižna majka i iznad svega predivna sestra iznenadila svoju blizanku prof. Nadu Bučević u emisiji Safari duha povodom rođendana.

http://www.youtube.com/watch?v=szeM_GUOD5Y

- Sent using Google Toolbar"

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj