ponedjeljak, 12. kolovoza 2013.

Oštarija VIĐAK -kao da jedete u menzi s onu stranu pameti

Obicno splitsko rano poslijepodne,zvizdan przi,a dvi prijateljice prije banjade bi popile pice i eto mozda i malo prezalogajile..kako smo u trajektnoj luci,pala je odluka idemo sist u ladovinu oštarije Viđakovi...Nije da nam je ovo prvi put da dolazimo tu,dolazili smo u sva godisnja doba,slavili tu godisnjice pa i vjencanja...al ovo danas dozivljeno granici sa zonom sumraka.
Docekao nas je stol,u ladovini,neociscen,pun mrvica,flekav,masan,jednom rijecju strava..naravno pomislite to su gosti tek otisli pa ce osoblje doci,izviniti se i postaviti cist i uredan stol...
e tu se varate..morate zbati,da nije bila vrucina,pobjegle bi glavom bez obzira.jer dokotrljala se konobarica,koja ne da nije ljubazna,vec je kao neispavana,stol joj je super jer ,nu ti njoj srece,zaostao je pribor za jelo od ranije..nudi nam gotovo jelo.ajd ..nismo zahtjevne..na njen prijedlog uzeli polpete u tocu...zamolismo jedan prilog pire,drugi manistra--naravno da nije pogodila prave priloge,itnila tanjure pred nas..mislim se ok,al nitko normalan nebi ovdje ostao na obroku,jedino mi,domace,pa nam neugodno pravit scenu...uzmemo toceno pivo,koje je naravno bilo toplo i nekako odstajalo,bez mjehurica,pjene i svezine..pa zar nemogu bar dat normalno pivo,pa da zaboravimo sporkizu oko nas..i pogresnu spizu,i to sto nema salate..
te polpete s prilogom su dva komada..cijena 45 kuna..usluga nikakva.opci dojam bijedan..i kako da se nama turist vrati..i onda se kao ljutimo kad napisu neku kritiku--e pa da nepisu stranci,pisem ja domaca,obicna nezahtjevna gosca..al sto je previse,previse je..
onda to donosenje racuna,bez da se pita jel bilo dobro,jel zelimo jos nesto...ona bizi doma,i mi imamo platit..i po prvi put u zivotu nisam ostavila mancu,jer po pravdi ovo sto smo dobile je tribalo odbit platit i zvat sanitarnu..DA ZAKLJUCIM,U OŠTARIJI VIĐAK AMA BAS NISTA NIJE VALJALO,NI HIGIJENA,NI HRANA,NI USLUGA,PREVISOKA CIJENA,NELJUBAZNO OSOBLJE...AL ETO DAJEM PLUS ZA LIPU LADOVINU,A TO JE PAK ZASLUGA STVORITELJA A NE DJELATNIKA OŠTARIJE VIĐAK!

nazalost snimljeno prastarim mobitelom,al vide se lipo fleke na stolnjaku

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj