srijeda, 28. kolovoza 2013.

E-CIGARETE.....ILI KAKO NAS LAZU VELIKE KORPORACIJE ....

Necemo otkriti toplu vodu ako ustvrdimo da nepostoji ono ,ma kako nemoralno bilo,sto velike korporacije nece napraviti da bi zastitile svoj kapital. Vec dugi niz godina mnoge vladine i nevladine organizacije diljem svijeta vode neravnopravnu borbu za sprecavanje i zaustavljanje prodaje duhana i duhanskih proizvoda -poglavito cigareta s filterom..
Htjeli mi to priznat il ne, malo je na pusace utjecala kampanja o stetnosti pusenja a puno vise ih je zdrmala natprirodno visoka cijena cigareta.
Uz cijenu i zabrana pusenja na gotovo svim javnim mjestima je dovela do smanjenja pusaca..bar u populaciji onih koji su vec dugi niz godina strastveni pusaci.
Pojavom takozvanih e-cigareta pruzena je prilika dugogodisnjim ovisnicima o duhanu,nikotinu,cigaretama da se na puno jednostavniji i laganiji i bezbolniji nacin ostave stetnog pusenja.
Ako ste putovali,mogli ste zamijetiti da je uocljiv broj osoba koje puse e-cigarete.
Dakle to su oni ovisnici koje je industrija cigareta zauvijek izgubila,jer e-cigarete su jednostavne za primjenu,cijena tekucine je zanemariva,Svjetska zdrastvena organizacija je stavlja u rang zdrave hrane i moze se sa e-cigaretom ici doslovno i u operacijsku salu.
Mora se reci da ima vise vrsta tekucina koje imitiraju dim,da ovisnik ima osjecaj pusenja,od tekucina sa sasvim malo nikotina do tekucina koje uopce nemaju nikotin,vec su spravljene od vocnih ulja i prirodnih aroma.
Popularna mala e-cigareta sa punjenjem od arome jabuke i cimeta
 Sami prosudite koliko su onda istinite tvrdnje nekih medija da su e-cigarete jakoooooooooo opasne,izazivaju rak/a koliko godina traje to istrazivanje da bi se to dokazalo---glupost nad glupostima/.
1.Proizvodnja i prodaja e-cigareta je pocela tek 2007 godine,pa iz tog proizlazi da nikakva ozbiljna istrazivanja nisu ni mogla bit napravljena.
2.e-cigareta se sastoji od baterije i spremnika za tekucinu/ovo je pojednostavljeno/dakle baterija daje toplinu koja dijeluje na tekucinu,koja se ugrije i pretvara u paru,a para u zraku opet u tekucinu
3.tekucina u svom sastavu ima glicerin,etericna ulja citrusa,drugog voca.mentola i sl. te malu kolicinu nikotina u tekucem agregatnom stanju.
4. e-cigarete i tekucina za njih nema u sebi stetnog katrana ni u tragovina-NEMA GA UOPCE!NULA!!
5.e-cigarete ni na koji nacin ne zagadjuju okolis jer su mali aparat koji djeluje bas kao i osvjezivaci zraka,ugriju tekucinu,koja nema stetne sastojke i ispusta paru,a oblikom je prilagodjena ovisnicima o cigaretama ,da im i na taj nacin olaksa ostavljanje od cigareta.
6.nakon pocetnog ulaganja u e-cigarete mjesecno se trosi oko 100 kuna ,sto je odista zanemariva suma prema cijeni kutije cigareta.
7.cak ni USA e-cigarete ne spadaju pod strogi zakon o prodaji duhana,jer u njima nema duhana-samo malo tekuceg nikotina-a treba znati velika je razlika izmedju duhana i nikotina.
8.VEC GODINAMA U SVIM LJEKARNAMA MOZETE KUPITI ZVAKE S DODATKOM NIKOTINA IL FLASTERE S NIKOTINOM KOJI POMAZU PRI ODVIKAVANJU I ZA TAJ ISTI NIKOTIN NITKO NIJE USTVRDIO DA JE OPASNIJI OD SAMOG DUVANA U KLASICNIM CIGARETAMA.

Svakom zdravog razuma je jasno da su e-cigarete nezdrave samo duhanskoj industriji i proizvodjacima duhana.
INDUSTRIJA DUHANA CE NAPRAVITI SVE STO JE U NJENOJ MOCI DA ZAUSTAVI EXPANZIJU E-CIGARETA KOJE SU OZBILJNO UGROZILE TRGOVINU DUHANOM.

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj