ponedjeljak, 27. svibnja 2013.

PROSVIJED STANOVNIKA ZA POSTAVLJANJE SEMAFORA NA RASKRIZJU PARACEVA-VELEBITSKA

POD GESLOM :JER NISTA NIJE SKUPLJE OD ZIVOTA
DANAS SU SE SAKUPILI GRADJANI KOJI STANUJU U BLIZINI PJESACKOG PRELAZA NA KRIZANJU PARACEVA-VELEBITSKA DA BI JOS JEDNOM UPOZORILI NA OPASNOST KRIZANJA GDJE VOZACI POSTIZU BRZINE I VECE OD 100 KM NA SAT!




















Mirni prosvjed gradjana,vrticke djece,predstavnika kotara i organizatora je zapoceo u 13h uz osiguranje policije je zatvorena Velebitska ulica na kratko vrijeme te je cijeli dogadja popracen od strane medija koji su se odazvali organizatoru.

zahtjev gradjana:
 Treba naglasiti ga prelaz spaja gradske cetvri Sucidar i Kman koje su gusto naseljene mladim obiteljima sa predskolskom i skolskom djecom.
Prelazak zebrom je u svakom dijelu dana ruski rulet i djeca i svi ostali stanovnici su trajno ugrozeni ako se ne rijesi problem u razumnom roku.
Pjesacki prelaz,oznacen zebrom spaja djecu Paraceve ulice,gradski kotar Sucidar sa skolom i vrticem na drugoj strani ceste a tih desetak metara pjesackog prelaza je medju najopasnijim tockama prometa u splitu,POGLAVITO ZA DIJECU I PJESAKE!
pROSVJDNICI NAGLASAVAJU DA NECE DOPUSTITI DA SE OVAJ PROBLEM RIJESAVA U NEODREDJENO VRIJEME VEC AKO SE PROMTNO NERIJESI OPET CE PROSVJEDOVATI I ZATVORITI VELEBITSKU ULICU NA DUZE VRIJEME.


Krajnji je cas da se reagira i promtno rijesi problem uz uvazavanje struke.


Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj