četvrtak, 30. svibnja 2013.

NEKI TO VOLE RADIT SPORKO-OSVRT NA LOKALNE IZBORE

NEKI TO VOLE RADIT SPORKO

OSVRT NA PREDIZBORNU KAMPANJU U SPLITU
 


Blagdan je ,listam Slobodnu,pijuckam kavicu i pomalo surfam po FB i portalima..svugdje ista il slicna prica..sto bi se reklo krenuli su sporki udarci,udarci ispod struka.
Ma kako se kleli da ce govoriti samo o planovima,idejama i programima neki kad gube to nemogu dostojanstveno podnjet pa se sluze najnizim udarcima.
Krenimo od dezertera koji se kandidirao za gradonacelnika najlipseg grada na svitu.
Svak s imalo soli u glavi zna da i ono glasova nikad nebi dobio da clanovi jedne stranke ne glasaju ko vojnici,odlaze na biralista po zadatku i glasuju po zadatku.
Te i takve glasace,od dragosti nam zvane crvene stranke,uopce nije briga ni sto ce se radit u njihovom gradu,ni kako ce se izbor jednog nicim dokazanog strucnjaka sumljivog morala odraziti na zivot cijelog grada.
Nakon rezultata prvog kruga,shvatio je taj dezerter i svi oko njega da mu je protukandidat covjek od struke,gospodin po vokaciji,uspjesan i dokazan kao strucnjak,osoba koja ne bjezi,koja je tu sa svojim gradom cijeli svoj zivotni vijek.
E sad nas dragi dezerter i njegovi sljedbenici odluce udarati nisko,al avaj nema se sto nasem coviku od kolina nac,nema afera,zivi obiteljskim zivotom,odgojio djecu da se ponosi s njima!
Al kako nema covjeka sa bar malim grijehom,eto izvukose  da je gospodin od kolina ozenjen i da mu supruga kao vlasnica gradi zidice za koje nema dozvolu.
E pa naravno da to spada u krsenje zakona,i da normalno da je inspekcija izasla na teren,i normalno da to pravna drzava rijesava..al  je lijepo to izvuc i tuc po protukandidatu.
Nece dezerter pricat o svojim programima,lakonski ce rec da mu Tudjman/kip/ i kriz nesmetaju i da ih nece dirati nakon izbora/jer eto treba se udvorit PRSUT glasacima i privuc njihove glasove/.

 O DRUGOM KRUGU ZA ZUPANA NEMA POTREBE NI TROSIT RIJECI.
Samo treba naglasit da  ma sto neki koji zive u kucama i primaju lipu mirovinu i uz to sjede u saboru govorili,toliko su niski i bez morala da bi trebala kuci sidit kuco, a ne nam soli pamet uvodjenjem morala u politiku,jer ni sami nimalo moralni nisu,a na direktna pitanja nemaju odgovora.


Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj