utorak, 28. veljače 2012.

O SEVERINI S DRUGOG UGLA!!!!

Severina i pljuvanje po sirotinji oliti obicnim smrtnicima


Smije se nama Seve Nacionale i pljuje na svaku prosjecnu trudnicu drage nam Domovine.
Kao da nam porucuju,Vi glupe koze,koje ste ucile,patile,radile..i sretne ste sto imate kakav takav posao,radajte po hodnicima,molite i kumite samo da ugledate dezurnog ljecnika radaone!
Seve kao da porucuje nama,proslim,sadasnjim i buducim trudnicama:"Budite sve ono sto su Vas majke i bake stoljecima ucile da nebudete,zaboravite ponos,postenje,moral,pa cete dobiti kraljevski tretman u Splitkom ili bilo kojem Hrvatskom rodilistu!"
Prosjecna hrvatska trudnica rada u starim bolnickim zgradama,predradjaone i radjaone su pretrpane,cekaju po hodnicima na propuhu,idu u neuredne i neadekvatne WC i sretne su kad izvuku zivu glavu i dodju sa zdravim djetetom kuci.
Prosjecna Hrvatska trudnica ima manje od nule od komfora,o apartmanu moze samo sanjati,a o osoblju koje ce joj stalno biti na usluzi netreba nit sanjati.
Odista,ako ste trudnica i zeliti imati porod dostojan ljudskog bica,gdje vas nece tretirati ko komad mesa,jedino sto vam preostaje dignut kredit i platit porod u jeinoj privatnoj klinici u Hrvatskoj.
Iako cu i dalje radjati kao komad mesa,sama i u rusevnoj zgradi ,moleci Boga da sve prodje uredu,ponosna sam sto znam sto je postenje i moral,i sto zivim okruzena ljudima kojima je cist obraz najvece bogatstvo.
Na jednom Forumu sam procitala"Jadan Sevin sin,od sramote da zna ko mu je majka,odma bi se vratija nazad"-moje pitanje je sto bi se Seve i njen sin trebali stidit,treba se stidit kompletno osoblje Splitskog rodilista koje je Sevu stavilo ispred svih ostalih trudnica.
Osoblje bi takav tretman trebalo pruziti svim trudnicama i novorodjenim bebama.
Splitu i Splitskm rodiljam nece pomoci nova zgrada rodilista kad u njoj caruju isti ti koji brigu vode samo o slavnima i bogatima!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj