četvrtak, 2. veljače 2012.

Hrvati zive odlicno,glavna im preokupacija di je poceo padat snijeg?

Ako je sudit po udarnim vjestima u svim elektronskim medijima pa i u onim pisanima ,glavna i najvaznija vijest svim hrvatskim gradjanima je zima,snijeg,stanje na cestama..a udarne teme foruma,kako i gdje na snijeg!!
Blago nama sritnima,sve nam je ko u raju,samo jos malo da padne sniga po Splitu i bili bismo najsritniji narod!
Jer eto sunca i kavica imamo napretek,facebookovci su neumorni,pametni smo,sritni,idemo okolo na skijanja,SPA tretmane,obilazimo daleke zemlje,razbacujemo se spizon,kupujemo ko maniti,sva dica su nam super odlikasi!!
Nekako Vam ovaj opis pas ne odaje sliku realnosti-???
Pitate se ko je ovdje lud,pisac ovog teksta il vi?
Staniti,nismo mi ludi vec se nad nama vrsi teror preko medija,ispire nam se mozak nebitnim vjestima i one postaju udarne??
Svi koji ovdje zive znaju da je sve poskupilo,da place sve manje vride,da se vec osjeca bijeda,sto nas ceka tu iza samog ugla..
Sve namirnice su u zadnjih mjesec dva poskupile bar 5-6 kuna ,odjeca je na rasprojaji al hrana sve skuplja.
Mora bit da cemo hodat okolo odjeveni ko s modne piste a u drobu ce nam krulit..jer bogme uskoro ce mo vecina stavit zube na klin.
I sad dragi moji citaci,vrime je evo burno,ledeno,more bit ce uskoro i snig...ma to je jedino vazno,zaboravite na blokirane racune,ovrhe,neisplacene a zaradjene place...samo mislite na snig i uzivajte...ma oliti nam ista drugo i triba...dajte nam sniga!!!

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj