nedjelja, 19. srpnja 2020.

Mr.sc.Pavel Cukrov dipl.ing BRIGADIR HV u mirovini

PAVEL CUKROV BRIGADIR HV
Rođen 30.05.1946 u
ŠIBENIKU.
Najstarije dijete Zvonimira i Klare Cukrov.
U Šibeniku zavrsio osnovnu školu i gimnaziju.
1l
15.kolovoza 1991 godine se priključuje odbrani Domovine..najprije pri zapovjedništvu na Bačvicama u Splitu..i ubrzo biva postavljen za predstojnika kabineta BARBE ..zapovjednika HRM Admirala Svete Letice!

3 komentara:

  1. Jesu li vaš suprug ili supruga rekli da ih brak opet ne zanima i želite brzo pomirenje s njima, obratite se dr. Ajayiju, moćnom bacaču čarolija na whatsapp +2347084887094 ili e-pošti: drajayi1990@gmail.com, on je čovjek kojeg su njegovi preci nadarili za velika nadnaravna moć jer mi je pomogao da povratim muža nakon 9 mjeseci razdvojenosti, moj muž je rekao da želi razvod i odlazi s drugom ženom, znano mi je da druga žena njime manipulira zbog svog bogatstva . Doktor Ajayi pripremio mi je čaroliju i za tjedan dana moj suprug je potrgao papire za razvod i živimo u miru. Hvala vam doktore Ajayi još jednom, ako imate sličan problem ili bilo što što vas uznemirava u životu, obratite se dr. Ajayi za brzo rješenje.

    OdgovoriIzbriši
  2. zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušao sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i ona to stvarno radila. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njezin savjet. Zatim mi je dala adresu e-pošte bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi je dala, a bacač uroka me uvjeravao da će mi vratiti muža u sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava! Nikada nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao moj suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte dr Apata na email: drapata4@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i VIBER na ovaj broj: (+447307347648)..

    OdgovoriIzbriši

Molim Vas komentirajte,svaki komentar je dobrodosao!

Popularni postovi

Love of my Life

FeedBurner FeedCount

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

metatag

Moj popis blogova

Popularni postovi

Novosti svi vrsta Headline Animator

Footer

stats

Ukupno prikaza stranice

ena linkova

desktop wallpapers
wallpapers bollywood hollywood. desktop animal wallpaper download for free and submit your wallpaper. exclusive wall download and upload service. nice desktop natural wallpaper.razmj